Netop! Kom forbi hvornår du vil!

Velkommen til Kattens og Lars' hjemmeside

Som du nok kan se, tager hjemmesiden langsomt form, men der kommer stadig løbende masser af nye ting til, så kig snart ind igen :-)

...Siden sidst


Opdateret d. 7.3.2010

Efter at have været to gange nede på knæ for flere år siden og flere efterfølgende meget romantiske snakke (som alle resulterede i at nu skulle vi giftes) SÅ SKETE DET ENDELIGT - VI HAR FASTSAT EN DATO HVOR VI SKAL GIFTES!!! ...og på denne forundelige dag, vil vi også få vores yngste skud på stammen - Noah - døbt :-)

Datoen er d. 10 april, og stedet bliver Frederiksborg Slotskirke

Til alle som nu har forespurgt om en ønskeseddel, kan den findes i menuen til venstre :-)

Hyg jer!

Kærlig hilsen fra

Katrine og Lars

Jeps! Sådan ser vi ud! :-)

...Gamle "nyheder"

Fra den herrens dato 31.3.2003

I konsekvens af, at jeg ikke har fået tid til at opdatere hjemmesiden så ofte som jeg gerne vil, må jeg med stor sorg meddele at "ugens vittighed" nu bliver omdøbt til "månedens vittighed" :-(

Ellers er der sket store ting i, at vores kære småkage af en lille dreng nu er blevet døbt i Frederiksborg Slotskirke af Provst Bartholin, og derfor nu med sikkerhed i stemmen kan sige "Jeg hedder Jon Hein "Småkage" Bjerre". Dertil vil vi selvfølgelig sige tak til alle som kom med i kirken og til den efterfølgende fest, og tak for alle gaverne!!

Jeg har i dagens anledning desuden fået lagt de seneste billeder af Jon ud på siden, så alle kan nyde dem...

Og sidst men ikke mindst, er siden med de alt-for-nødvendige-links endeligt blevet udarbejdet, så folk kan bruge og misbruge alle de sider jeg benytter mest!

Hyg jer!

:-)Katrine og Lars

Fra den herrens dato 30.1.2003

Så skete det endeligt!!!!! Jeg fik tiden til at lægge billeder ud af den lille småkage! (kan findes på rette sted). Derudover er ugens vittighed selvfølgelig også opdateret! (den kan man jo ikke leve uden!)

Da det store begyndelsesarbejde nu er gennemført (i hvert fald i forhold til billedbiblioteket af den lille) forventer jeg nu løbende at kunne opdatere det hver weekend - så tag et kig forbi om mandagen og se det sidste nye! :-)

Af andre nyheder kan nævnes, at Katten nu har bestået den sidste eksamen, hvorved hun nu kan kalde sig AUTORISERET EJENDOMSMÆGLER! Af ren glæde har hun allerede nu sat flere af jeres ejendomme til salg!

Som man kan se under "Gamle nyheder", har vi eksperimenteret med en ny mailadresse, da vi dropper vores tæskedyre TDC abonnement! Vores nye mailadresser hedder nu for alvor: lars@larsbjerre.dk og katten@larsbjerre.dk ! De gamle ...@tdcadsl.dk mailadresser lukkes meget snart!!!

Sidst men ikke mindst, så holder vi barnedåb søndag d. 23 marts! Det bliver altså den store dag, hvor Jon for alvor kan kalde sig sit navn! (han er også efterhånden lidt træt af at sige: "Jeg hedder Jon ...Dvs, det tror jeg nok!?"


Fra den herrens dato 27.1.2003

Jeps! Det kniber STADIG med tiden, og der er derfor stadig ikke lagt billeder ud af den lille småkage! :-( det eneste opdaterede er faktisk ugens vittighed
Men det er blevet tid til at sætte net op i andelsboligforeningen, hvilket betyder, at jeg kan slippe for mit dyre TDC abonnement :-). Det betyder også, at vi får ny mailadresse, som I allerede kan begynde at benytte, nemlig: Lars@larsbjerre.dk og Kattens (hvis hun vælger at bruge den!? :-) katten@larsbjerre.dk!
Testen af det nye net sker i aften, hvilket også betyder, at hvis I ikke hører noget for os i et godt stykke tid, betyder det, at det gik galt :-(

Hyg jer ind til næste gang!


Fra den herrens dato 1.12.2002

Så kom barnet ud, og det var som vi forventede lidt af en stjerne! :-) Så meget en (pop)stjerne, at navnet også bare kom af sig selv - nemlig JON! (Hmmm - så tænker folk jo - det er jo lige som ham fra POPSTARS! - nemlig! Og lige netop DET var ved at koste ham det navn...)

Den lille er faldet godt til, og alle har det godt! :-)

Hvad er det ellers sket...!? Vores PC blev stærkt angrebet af virusser, hvorfor at bla. vores mailsystem gik ned (og det er stadig ikke oppe og køre igen!) Så hvis du har sendt os en mail, og forventer et svar, er det derfor!!)

Virusproblemet er også en af grundende til, at der endnu ikke er kommet billeder på hjemmesiden. Så hvis det er det, som du her inde for at se, må vi desværre skuffe dig - Men bare roligt, de kommer!